top of page
Ostohousut jalassa tai sisältösuunnitelma vielä auki? Näin saat minuun yhteyden:

Laita tarjouspyyntö tai sisältöbriiffi tulemaan - tai pidetään juttutuokio ja suunnitellaan sisältökokonaisuuttasi tarkemmin yhdessä!

Sähköpostitse: ronja@ronjanorja.com

Linkedinissä: laita viestiä niin verkostoidutaan ja jutellaan sisältötarpeistasi!

  • LinkedIn
Notebook and Pen

Kuinka minusta tuli sisällöntuottaja

Kaikki lähti siitä, kun en päässyt yliopistoon opiskelemaan journalistiikkaa. Paniikissa hain täydennyshaussa paikalliseen kauppaopistoon ja minusta tuli merkonomi. Kuin ajopuu, hain sen jälkeen ammattikorkeakouluun ja minusta tuli tradenomi.

Työskentelin somen ja sisällöntuotannon parissa valmistuttuani, etsien omaa paikkaani työelämässä. Kerrytin kokemusta, opin jokaisesta työtehtävästä uutta ja imin mieleni täyteen vanhempien kollegojen oppeja kuin innokas pesusieni. Pääsin suunnittelemaan ja toteuttamaan some- ja sisältömarkkinointia, tekemään somepostauksia ja kirjoittamaan blogitekstejä.

Kirjoittaminen oli aina se, mikä inspiroi minua eniten. Rakastin työtehtäviä, joissa sain perehtyä aivan uuteen aiheeseen ja kirjoittaa siitä kiinnostavan, mukaansatempaavan tekstin.

 

Olen kirjoittanut aina, sekä omaksi ilokseni että työtehtävissä. Kirjoittaminen antaa minulle voimaa ja inspiraatiota - se on elämänlähteeni. Siksi hyppäsin palkkatyöstä yrittäjyyteen, voidakseni keskittyä vain kirjoittamiseen.

 

Nyt olen yrittäjä, sisällöntuottaja ja freelance-kirjoittaja. Kirjoitan markkinoinnillisia, myynnillisiä ja ohjeistavia tekstejä. Blogit, tekstintuotanto ja sisällöntuotanto verkkosivuille ovat nyt leipätyöni. Anna minulle otsikko ja saat paluupostissa valmiin tekstin. Kirjoittaminen on elämänlähteeni!

“And by the way, everything in life is writable about if you have the outgoing guts to do it, and the imagination to improvise. The worst enemy to creativity is self-doubt.”

Sylvia Plath

bottom of page